Zaanlandia

Zaanlandia Blik (familiebedrijf sinds 1907) ontwikkelt en produceert hoogwaardige blikverpakkingen. We dragen met trots het predicaat Hofleverancier en hebben het vertrouwen van gerenommeerde ondernemingen. Wij beschikken over het BRC/IOP certificaat en voldoen daarmee aan de wet- en regelgeving voor het maken van blikverpakkingen geschikt voor voedingsmiddelen.

Wij vangen uw idee in kwaliteitsblik

Zaanlandia Blik heeft zich gespecialiseerd in maatwerk. Leg uw verpakkingsidee dus gerust bij ons neer! De mogelijkheden van blikverpakking zijn namelijk eindeloos. U kunt uw blik elke vorm geven die u wilt. Van rond- en bolvormig tot ovaal en van vierkant tot achthoekig. We kunnen uw verpakking op allerlei manieren bewerken en bedrukken. Wist u trouwens dat blik volledig recyclebaar is?

Onze klanten

Tot onze klantenkring behoren vooraanstaande bedrijven zoals; merkfabrikanten en private-labelfabrikanten, retailers, reclamebureaus en hotels. Wij leveren aan vele verschillende markten. Hierbij valt te denken aan bedrijven op het gebied van koffie, thee, zoetwaren, koek/banket, dierenvoeding, zaadveredeling, verf en chemie, tabak, cosmetica en relatiegeschenken.

Productiebedrijf en handelsbedrijf in één

Zaanlandia Blik is behalve een productiebedrijf ook een handelsbedrijf. We be- schikken over een uitgebreid machinepark voor de lokale productie van kleine(re) series of snelle (JIT) leveringen. Daarnaast kunnen we dankzij onze betrouwbare business-partners in China en Europa ook een uitgebreid scala aan blikverpakkingen hiervandaan aanbieden. Onze mogelijkheden zijn dus talrijk.

Van A tot Zaanlandia wij zijn uw totaalleverancier!

Zaanlandia Blik / Vermaningsstraat 24 / NL – 1561 AZ Krommenie
+31(0) 75 628 58 51 / info@zaanlandia.com / www.zaanlandia.com