Teamplast

Teamplast levert 100% maatwerk in kunststof verpakkingen en sluitingen voor een brede Europese markt. Onze ontwerpen zijn innovatief en altijd functioneel. Na engineering nemen we de verpakking of sluiting in productie en ontzorgen en ondersteunen u tot aan de afvullijn. Wij ontwerpen en produceren voor de markten Food, Cosmetica & Personal Care, Healthcare, Chemicals & Household.

Specialist in slimme schenk- en doseersystemen

Ons bedrijf ontwikkelt slimme doseertechnieken voor alle productvormen, of het nu vloeistoffen, korrels, tabletten of poeders betreft. Een aantal van onze doseer concepten werd al bekroond met een award.

Méér branding tegen een geringe investering

Standaard en toch custom made. Een opvallende, afwijkende dop, het logo in reliëf op deksel of sluiting en een bijzondere seal als afsluiting onder de dop. Met onze custom made aanpassingen heeft u alle voordelen van een standaardverpakking met een uitstraling die alles behalve standaard is. Kortom, Teamplast is flexibel in ontwerp, engineering én productie.

Een grondige check van uw verpakking

Teamplast biedt u met de Quickscan ook een snelle beoordeling aan van de effectiviteit en uitstraling van uw verpakking of voor de oplossing van een verpakkingsprobleem.

Teamplast BV / Poort van Midden Gelderland Rood 11 / NL – 6666 LS Heteren
+31 (0)26 4723714 / info@teamplast.nl / www.teamplast.nl