Questocart

Questocart is een onafhankelijke en innovatieve verpakkingsspecialist die opereert tussen eindgebruiker en producent. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om die verpakkingskennis in huis te halen die nodig is om een maximaal resultaat te bereiken in verwerkbaarheid en in aantrekkingskracht.
Samen met de klant definiëren we de meest optimale verpakking om die vervolgens voor de klant te ontwikkelen en designen. Pas als we de meest optimale verpakking hebben gedefinieerd en ontwikkeld, sourcen we daar wereldwijd de meest geschikte leverancier bij.

Een optimale verpakking voor een ideale prijs

Het resultaat van onze werkwijze is niet alleen dat de klant zijn meest optimale verpakking krijgt, maar dat we ook nog eens zien dat deze werkwijze voor 93% van onze klanten een besparing oplevert van tussen de 10 en 70%!

Laat dat maar aan ons over!

Onze klanten kunnen bij ons terecht met elke verpakkingsvraag; vanaf marketingidee tot aan het verwerken van verpakkingen op hun verpakkingslijn. Het is onze missie om onze klanten in de breedste zin van het woord te ontzorgen op het gebied van verpakkingen met de hoogst mogelijke service.

Questocart / Watergoorweg 67 / NL – 3861 MA Nijkerk
+ 31 (0)88 11 33 111 / info@questocart.nl / www.questocart.nl