PET Power

PET Power is een gevestigde naam in de verpakkingswereld en produceert een groot assortiment PET flessen en potten. PET Power heeft ± 1200 verschillende modellen in haar assortiment tussen de 10 ml en 7,5 liter. Deze worden aangeboden binnen de voeding, cosmetische en farmaceutische markt.

Maatwerk

PET Power ontwikkelt daarnaast ook klantspecifieke producten in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Het vormgeven van nieuwe modellen gebeurt in eigen huis met behulp van moderne design programma’s.
Andere projecten zijn de ontwikkeling van nieuwe luxe materialen als glaspolymeer, PET met verhoogde zuurstof barrière voor gevoelige producten zoals wijn en gerecyclede PET.

Uw totaalleverancier

PET Power investeert flink in het machineplatform. Hierdoor is PET Power in staat om kleinere series van modellen of kleuren te produceren, maar ook om grotere aantallen tegen een marktconforme prijs aan te bieden. PET Power profileert zich met plezier als totaalleverancier en kan naast de fles ook een passende sluiting en/of diverse decoratiemogelijkheden aanbieden. Ook transport en advisering op verpakkingsvraagstukken passen in dit complete dienstenpakket.


PET Power / Hermelijnweg 2 / NL – 4877 AE Etten-Leur
+31 (0) 76 503 82 83 / info@petpower.eu / www.petpower.eu