Novapac

Heeft u een nieuwe verpakking nodig? Dit ontwikkelingsproces mochten wij al vele malen succesvol met klanten afronden. Stap voor stap en in nauw overleg. Van handgemaakte prototypes tot en met complete matrijs. Gericht op effectiviteit en efficiency.

Bijna onderdeel van uw organisatie

Veel van onze klanten werken in de foodsector. Het zijn bijvoorbeeld industriële bakkerijen, producenten van chocoladeproducten en vlees- vis- of AGF- verwerkende bedrijven. Hygiëne is daar van groot belang. Daarom beschikken we over het voedselveiligheidscertificaat BRC/Iop (een soort HACCP, maar dan specifiek voor leveranciers van verpakkingen voor food.) Verder leveren wij aan non-food- bedrijven bijvoorbeeld (klap- en seal) blisters en transporttrays. Onze werkwijze staat helemaal in het teken van klantgericht maatwerk. Door aandachtig overleg met u, stemmen wij ons werk af op uw organisatie, doelstellingen, eisen en wensen. Alsof wij uw eigen afdeling thermogevormde verpakkingen zijn.

Van prototype tot matrijs

Vertel aan ons wat voor een verpakking u wenst, en wij denken met u mee. Indien nodig maken we enkele prototypes voor een testrun.

Novapac / Bedrijvenpark Twente 108 / NL – 7602 KE Almelo
+31 (0) 546 57 11 57 / www.novapac.nl / post@novapac.nl