Over DPA

Solutions by sharing knowledge

De Dutch Packaging Association (DPA) is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verpakkingsproducenten. Bundeling van specialistische kennis en ruime ervaring maakt de DPA tot de perfecte sparringpartner op het gebied van verpakkingen en alle aanverwante producten en diensten.

Heeft u een verpakkingsuitdaging?

Dan helpt de DPA u graag!
De partners en gelieerde partners van de DPA beantwoorden specifieke verpakkingsvragen en lossen eventuele probleemstellingen van bijvoorbeeld merk- en private label-producenten op.

De DPA is uw pragmatische kennispartner in verpakkingsvraagstukken

Door korte lijnen en goede samenwerking met al haar ketenpartners is de DPA in staat om snel een efficiënt verpakkingsadvies te geven. Dat kan variëren van inspiratiesessies tot het ontwikkelen van innovatieve totaalverpakkingen.

One-Stop-Shop

Ervaring in en kennis van verpakkingen in alle markten maakt de DPA tevens tot uw ideale one-stop-shop partner. Wij kunnen u helpen van verpakking- brainstorm tot definitieve productie en van design tot innovatieve toepassingen. Met de partners van de DPA heeft u alleen contact met échte specialisten die de verpakkingsmarkt door en door kennen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.