FAQ

Is de DPA een onafhankelijke samenwerkingsvorm?

Ja, alle partijen zijn zelfstandige onafhankelijke verpakkingsproducenten met ieder zijn eigen specialistische kennis en ruime ervaring.

Hoe krijg ik meer informatie?

Via de website of ons secretariaat kunt u vragen indienen die vervolgens bij de juiste partner wordt neergelegd. Uw vraag wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Wij komen ook graag bij u langs voor een intakegesprek. U kunt natuurlijk ook een DPA partner benaderen met wie u reeds contact heeft.

Waarom bestaat de DPA?

De DPA is ontstaan om snel een integrale verpakkingsoplossing te kunnen bieden waarbij u als klant direct kunt beschikken over kennis van alle specialisaties. Bij de ontwikkeling van een verpakking wordt samengewerkt om tot een goed afgestemde oplossing te komen.

Wat is precies de rol van de gelieerde DPA partners?

Gelieerde partners produceren zelf geen primaire verpakkingen, maar zijn wel nauw verbonden met het gehele proces daar omheen. Van logistieke partner tot beursorganisator en van automatiseerder tot matrijzenproducent. Iedere betrokken partner beschikt over kennis waar gebruik van gemaakt kan worden.

Kunnen wij ook DPA partner worden?

Als u een producent bent van primaire verpakkingsmaterialen en uw product een toegevoegde waarde heeft binnen het aanwezige productenportfolio van de DPA, gaan wij graag het gesprek met u aan. Dit geldt overigens ook voor gelieerde partners.

Verplichten wij ons tot verdere samenwerking na een eerste gratis brainstorm?

U verplicht zich tot niets op basis van de eerste brainstormsessie. Echter, wij zijn ervan overtuigd dat u na een eerste kennismaking uw voordeel van de samenwerking met 1 of meerdere partners gaat ontdekken. Gaat u daadwerkelijk een samenwerking aan dan maakt u individuele afspraken met de DPA partners die voor u van belang zijn.

Kunnen wij onze huidige leveranciers combineren met DPA partners?

Ja, DPA staat voor ontzorgen en wij gaan voor de best passende oplossing, ook in de samenwerking met uw huidige leveranciers.

Wat kan de DPA voor ons betekenen op het gebied van verpakkingsontwikkeling?

Naast alle individuele R&D afdelingen hebben wij binnen ons netwerk onafhankelijke verpakkingsdeskundigen en designbureaus met ieder zijn eigen specialisme.

Kunnen wij de DPA in ons verpakkingsproces betrekken?

Graag zelfs! Wij houden graag rekening met uw productie bij het ontwikkelen van een verpakkingsoplossing. In sommige gevallen kunnen wij met aanpassingen in de verpakking uw productie verbeteren.