Innovatie versnellen met de Qing groep!

Op 30 april 2013 kreeg Nederland er een koning bij…QING! Wij zijn jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Onze medewerkers zijn gepokt en gemazeld bij verschillende typen technische dienstverleners. Dat vertaalt zich in een robuuste en bewezen aanpak van projecten en technische vraagstukken.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met engineeringsvraagstukken bij ons op kantoor of op locatie bij onze opdrachtgevers. In onze werkplaats bij vestiging Arnhem worden R&D, prototyping en machinebouwprojecten gerealiseerd. Daarnaast ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij verduurzamingsprojecten waarbij het reduceren van energie en CO2 uitstoot centraal staat. Dit betreft zowel vastgoed als industriële processen. Door kruisbestuiving tussen deze diverse typen dienstverlening kunnen wij totaaloplossingen bieden. Onze ervaring leert dat wanneer we bijvoorbeeld de kwaliteit willen verbeteren, wij vaak ook in staat zijn om de capaciteit te vergroten, de kosten te verlagen en zelfs mogelijke reststromen kunnen reduceren.

Wij kijken verder dan enkel een oplossing, wij streven naar dé duurzaamste oplossing!

Als organisatie zijn wij in korte tijd snel gegroeid. Daar zijn wij natuurlijk trots op! Wij hebben de ambitie om dit succes verder uit te breiden en dat doen we met een duidelijke kijk op de wereld. De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Deze veranderingen vragen om een groot aanpassingsvermogen en dat kan alleen als wij onze organisatie ook flexibel inrichten. Wij geven onze medewerkers de ruimte en mogelijkheden zichzelf te ontwikkelen en de kans om op de hoogte te blijven van de steeds snellere (technologische) veranderingen van deze tijd. Zij zijn gedreven, ambitieus en werken met veel plezier en passie voor techniek. Onze organisatie is opgebouwd op basis van kennis en ervaring. Jonge ambitieuze mensen aangevuld met medewerkers met een flinke dosis aan ervaring.

Kortom; collega’s op ieder kennisniveau en kennisdeling binnen de organisatie, dat zijn de juiste ingrediënten om innovatie te versnellen.

Qing