Flestic

Flestic is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingen. Voor de productie van flessen en potten beschikt Flestic over meerdere spuitgietblaasmachines en ruim 30 volledig in eigen beheer ontwikkelde extrusieblaasmachines. Naast standaard producten, ontwikkelt Flestic vooral klant specifieke verpakkingen.

Kennis en ervaring

Flestic stelt haar 35 jaar aan kennis en ervaring graag beschikbaar om samen met u nieuwe verpakkingen te ontwikkelen. Met een in grote mate gestandaardiseerd machinepark kan vlot en flexibel ingespeeld worden op uw vraag. Flestic richt zich daarbij niet op hele grote volumes. Onze belangrijkste afzetmarkten zijn de voedingsmiddelen verpakkende industrie (40%) en de cosmetische industrie (35%), maar andere markten worden zeker niet vergeten.

Perfect Plastic Packaging

Flestic is dé geschikte partner voor bedrijven die de ambitie hebben om nieuwe markten te betreden of nieuwe producten in bestaande markten te introduceren. Het maken van producten van hoge kwaliteit combineert zij met relatief lage investeringen in matrijzen. Waar zijn wij het sterkst in?

  • Complete verpakkingsoplossing, samen met gespecialiseerde partners
  • Klant specifieke verpakkingen
  • Kleine en middelgrote afnamen

Flestic B.V. / Pioniersweg 32 / NL – 8251 KN Dronten
+31(0) 321 316 510 / info@flestic.com / www.flestic.com