Cups4you

Cups4you B.V. ontwikkelt en produceert spuitgietverpakkingen voor de levensmiddelenindustrie. Ons product gamma bestaat uit circa 150 standard, special en custom-made products met een inhoudsmaat van 100ml tot 2.500ml.

Al sinds begin jaren ’90 is Cups4you de absolute specialist in het produceren van dunwandige verpakkingen in combinatie met In Mould Labelling (IML), een techniek waarmee u op een duurzame manier uw product kunt individualiseren.

Ontzorgen door flexibiliteit, kwaliteit & service

Ons doel is om onze klanten te ontlasten en ze te helpen succesvol te zijn binnen hun markt. Dit willen wij bereiken door:

  • Flexibiliteit: geïndividualiseerde producten in kleine oplages, lage investeringen door een breed productgamma en snelle doorlooptijden van uw bestelling.
  • Kwaliteit: Productie conform de hoogste kwaliteitsnormen, uitsluitend gebruik van de beste materialen en wij werken volgens ‘first time right’ principe.
  • Service: Eigen productontwikkeling afdeling , just-in-time deliveries en volledige professionele begeleiding van idee tot verpakking.

Packaging Excellence

Wij streven ernaar om in termen van flexibiliteit, kwaliteit en service de beste leverancier van dunwandige spuitgietverpakkingen voor de levensmiddelenindustrie in West-Europa te worden. Alleen door er aan te werken om de beste te willen zijn, kunnen wij onze klanten ook de beste oplossingen bieden. Daarnaast zijn we bewust van onze rol in de maatschappij en werken we dagelijks aan het verbeteren van onze impact op het milieu.

Cups4You BV / Landweerstraat-Zuid 158 / NL – 5349 AK Oss
+31(0) 413 31 21 11 / info@cups4you.nl / www.cups4you.nl