Is uw verpakking Future Proof?

Welke rol vervult de verpakking in de toekomst?

Waar moeten producten en afnemers van verpakkingen rekening mee houden?

Welke bijdrage moet er worden geleverd aan de circulaire economie?

Allemaal vragen waar u antwoord op gaat krijgen tijdens PACKT 2015. PACKT 2015 is een initiatief van de Dutch Packaging Association en heeft als doel u te inspireren zodat u voorbereid bent op de verpakkingstrends van de toekomst. Speciaal voor deze dag is de DPA een intensieve én interessante samenwerking aangegaan met de Design Academy Eindhoven (DAE). De studenten van DAE hebben zich in het eerste semester van 2015 zonder beperkingen verdiept in de toekomst van verpakkingen. Daar zijn de onderstaande thema’s uit gedefinieerd:

Circular Packaging

Design the outer skin of what we will buy in 30 years from now!

Rethink the packaging

It’s about new ways and forms of packaging for future supermarket products.

Voor wie is PACKT 2015 bedoeld?

Het bezoeken van PACKT 2015 is uitermate interessant voor marketeers, productontwikkelaars en voor iedereen die op de hoogte wil blijven van belangrijke ontwikkelingen binnen de wereld van verpakkingen.
Verder is iedereen die een rol speelt in de waardeketen van verbruiksgoederen en die zich wil laten inspireren door nieuwe concrete ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen. PACKT is exclusief voor genodigden.

Packt 2015 wordt georganiseerd om kennis te delen, maar zeker ook om de persoonlijke banden te verstevigen. Het netwerken en delen van kennis wordt na het officiële programma ruimschoots gefaciliteerd door culinair- en life entertainment.

Wanneer, waar en hoe kunt u zich laten inspireren?

16 juni 2015
De Meerpaal in Dronten
Het programma start om 13.30 uur (welkom vanaf 13.00)

Het informatieve programma duurt tot circa 18.00 uur. Hierna bent u van harte uitgenodigd om te netwerken en te genieten van life entertainment, een drankje en heerlijke diner bites. Wij willen u inspireren tot circa 21.00 uur.

Adres De Meerpaal De Rede 80, Dronten, www.meerpaal.nl

Heeft u al een uniek registratienummer ontvangen?
Klik op de onderstaande button om u in te schrijven voor PACKT 2015.

Inschrijven